17. mai-trening

Siden jeg har fri noen 17. maier framover nå, så blir den dagen tilbragt i skogen i stede for på jobb. Og det er greit nok avveksling det. Store folkemengder er ikke helt min «greie», så jeg skipper gjerne over Oslo sentrum akkurat i dag.

Tingene i dag ble ikke helt som planlagt. Hadde lyst til å gå et spor på hardt underlag med Vida, men innen jeg kom ned fra å legge Noomis spor, så hadde en person lagt spor der jeg liksom skulle legge spor. Og jeg da gadd jeg ikke å tråkke langt opp i skogen for å legge et spor jeg egentlig ikke hadde lyst å gå med henne… Så da utgikk hele sporet med Vida…

Noomi fikk et spor på 475 skritt i skogen. Noe slurvete og veldig hektisk idag, og mistet et par pinner pga slurvet sitt. Så ikke helt fornøyd. Motivasjonen står det ikke noe på da, men hun vil for mye til tider rett og slett. Så vi må nok noen skritt tilbake i treningen her, for å få opp nøyaktigheten igjen.

Så fikk jentene søke etter ball i et «anleggsområde». En del maskindeler og slikt som står lagret ute. Det er lenge siden Vida har fått gjort noe slikt, og det synes hun var veldig moro. Mens Noomi hadde sitt første søk i skike miljøer, men syntes det var veldig moro. Trur jeg skal finner flere områder å trene litt slikt i, for man får jo ikke dårligere søkshunder av å få variert trening… Dessuten er det moro med avbrekk fra vanlig konkurransetrening.

Ellers går det mye i flytting her nå. Jeg har fått sagt opp fra 1.5., så jeg skal være ute her innen 31.7. Men regner med at jeg må få det meste unna i juni egentlig. Har fått kjørt to flyttelass, og trass i at jeg ikke har så voldsom med lagringsplass i bilen noe mer, så har det kommet en god del avgårde. Akkurat nå gleder jeg meg til å komme vekk herifra. Jeg har ikke trivdes sånn supergodt i det siste, pga mye støy, at jeg er møkk lei turområdene her (dvs mangelen på det) og hundeproblematikken i området. Så blir spennende å se hvor man havner etter hvert nå. 🙂

Leave a Reply