MH-helg

Da stod turen for MH-test for Enduros E kull. Og alle kunne møte, noe som var veldig moro! Det er gøy å få se alle søskna samtidig på en test.

Jeg er veldig fornøyd med Noomi sin test. Noen overraskelser får man, men jeg føler at jeg har lest henne ganske bra selv. Testen hennes er lagt ut under resultater for de som ønsker å se. Film kommer etter hvert, bare Ingrid får lagt den ut.

Det meste gikk som forventet. Det som overrasket meg mest, var at hun ikke scoret høyere på drakampen, siden den bruker å være veldig bra. Og så ble hun mer redd for spøkelsene enn hva jeg trudde. Hun stod en god stund foran meg, før det plutselig bare ble nok for henne.

Kjeldressen gikk bedre enn ventet. Jeg trudde hun skulle bli litt mer redd, men det gjorde hun ikke. Ikke overraskende at hun ville dra i den og leke (hey, en stor leke poppa jo opp foran nesa på henne!). På skrammelet så trampet hun likegreit oppå med alle fire beina og lurte på hva dette var for noe. At hun er skuddfast var ingen overraskelse. 😛

Synes testen beskriver henne bra, og at jeg ikke har lest henne så totalt feil. Uansett så er jeg fornøyd med min lille jente, og synes hun gjorde en bra test. 🙂

Søndag fikk vi trent litt. Fikk fram hals på Noomi (dvs et bjeff), startet litt på å få henne til å krype framover, og jobbet litt med fri ved foten. Vida fikk en fvf, fremadsending og hals. Hun syntes det nok var litt mye Noomi helg dette, men sånn blir det når en skal testes, og ikke den andre.

Motivasjonen min for trening har vært litt laber i det siste, siden mye av energien har gått til allergien til Noomi. Men nå som jeg ser at det er et håp for henne framover, så kjenner jeg at jeg har fått mer motivasjon nå! 🙂

Leave a Reply