Tanntrekking igjen

Da var det en ny tann som måtte ut av en hundemunn, men denne gangen var det ikke Vida som røk en tann. Noomi har brukket en incisor for en tid tilbake siden, men det er først nå den har plaget henne. I går så måtte hun mates med skje, fordi hun ikke klarte å ta maten sin selv opp fra fôrkoppen pga tanna (ja da, bløt eier som ikke vil at hunden skal sulte av den grunn!). Allerede idag spiser hun bedre med sår i munnen, enn tanna… Så den gjorde vondt. Jeg er vant til at hun inhalerer mat, ikke tygger den småbit for småbit…

Som oftest er jeg fornøyd med dyrlegekontoret vårt. Har brukt de i 16 år, og kjenner de gamle vettene godt. Men nå er det tydeligvis kommet en del nye, og jeg kjenner jeg ikke alltid er så glad i nye bekjentskaper. For det første skal de diskutere og blande seg i allergien hennes, fôring, medisinering mm (eller manglende medisinering og fôring på «riktig» ting). Det tok skrekkelig lang tid, ikke minst at de var halv time forsinket før timen, og at betalinga tok søren meg en time pga rot! Skikkelig irriterende… Så neste gang blir nok hos de kjente veterinærene, og foretrekke å dra ned på Jeløya, slik at man slipper alt dette rotet med betalinga… Jeg er litt dårlig på akkurat så mye rot og venting for tullete ting.

Vida er ikke helt fornøyd med dagen, og det er forståelig. 🙂 Heldigvis er det ikke alt for mange av disse dagene…

Bosituasjonen vår har løst seg, og vi flytter til Oppegård neste måned. 🙂

Leave a Reply