Parringstur til Sverige

Forrige søndag fikk jeg melding fra Inga om jeg hadde lyst å være med å parre Anya i Sverige. Og siden jeg ikke hadde truffet den hannhunden før, og hadde veldig lyst til det, så fant jeg ut at jeg likegreit heiv medg med. Vida fikk hundepass denne gangen, for å lage litt mer plass til mudiene, og så har ikke Noomi vondt av å reise av og til uten Vida. Vida har forøvrig ikke hatt det så vondt, men fartet Oslo rundt og blitt bortskjemt.

Det var nesten litt merkelig å kjøre E18 og ikke ta av til Eskilstuna. De siste to årene har jeg jo bare reist den veien. Og det klødde nesten litt etter å tvinge Inga med for å hilse på Allt-I. Men tiden strakk ikke til, så det får vi ta en annen gang.

Vi bodde hos Terese, som eier Manti (Mog-Ur’s Mr Manticora) og Gordon (Twisted-Tail’s Tatanka-Lyotake). Veldig trivelig. 🙂 Og tusen takk for boende!

Lørdag bar det oppover til Eva (kennel Mog-Ur) for å treffe Anyas utkårede, som er den tjekkiske Aris Bestagility. Om noen skulle være interessert å lese mer om kullet, så får dere rusle inn på hjemmesidene til Inga.

Vi dro også og gikk tur lørdagen da vi kom hjem. Noomi traff hester for første gang på nærthold, og det var både skummelt og veldig spennende. Hestene var snille og rolige, så Noomi fikk snust på et par av de. Katt har hun og truffet, og innendørs er det heldigvis ikke en antydning av samme oppførsel som Vida. Men fryktelig nysgjerrig. En liten LP økt rakk vi også, men dessverre ikke noe spor.

I dag ble det bare opp og parre, og så sette kursen hjemover med over 6 timer å kjøre.

Det ble tatt noen bilder i går av denne vakre svensken min. Hun har virkelig utseende med seg den hunden! Alle bildene er tatt av Terese Johansson som vi bodde hos.


Et stort grattis til Noomis bror Error, som er flyttet opp til lägre klass i spor. Nå er det bare Noomi igjen i kullet som ikke har konkurrert, men vi må nok belage oss på å komme sterkt igang til neste år. Så vi må nok skuffe oppdretter der litt akkurat nå. 😉 Av og til så setter livet litt begrensninger rett og slett. 🙂

One Response to “Parringstur til Sverige”

  1. Inga Says:

    Takk for tur, kjøring og mudinerding 🙂

Leave a Reply