SPOT test

Da var resultatene på Noomis SPOT test ankommet.

Nå viser denne testen noen andre resultater enn den første vi tok. Nå fikk hun eksempel ikke utslag på lagermidd og husstøv, noe hun gjorde sist. Nå vaksineres jo hun mot det, samt utsettes ikke for lagermidd, så det kan jo være en sammenheng der.

Så kom det noe utslag på gress, samt så vidt utslag på to tretyper. Noen fungier var ikke overraskende, men det største utslaget kom på malassezia. Et raskt Googlesøk havnet på et Youtubeklipp fra «Pinlige sykdommer» om at dette også er en sopptype, men at det visstnok finnes sjampo mot den for mennesker i hvert fall. Bildesøket på Google viser også at det er nok det som typen som koser seg under labbene hennes, så vi må prøve å få bukt med den mest mulig nå.

Så var det den mest interessante delen, og det var fôrallergier. Her slo hun ut på kylling, ris, melk og gulrot. Verdiene på de tre ligger mellom 108 og 119, så vi snakker ikke om kraftig allergi. Men problemet nå blir jo kyllingen, siden den er i «alt» av hundefôr. V&H sine produkter inneholder enten kylling (som finnes i både nr 33, nr 25, Sprint og Valp), og ris finnes is Lam og Ris varianten. Vi venter på svar fra de om de har mulighet til å lage noe egent til Noomi, og evt i hvilke mengder.

Så framover nå blir det litt funderinger, nytenkninger og endringer. Så får vi se om ikke Noomi kan bli enda bedre av allergien sin. 🙂

2 Responses to “SPOT test”

  1. Julie Says:

    Har du prøvd provit sin storfekjøtt eller storfevom? Er veldig førnøyd med provit selv. Bruker 3 kilos poser og tiner det jeg trenger av gangen.

  2. Merete Says:

    Jeg bruker ren vom fra vom og hundemat, der er det ikke kylling =)

Leave a Reply