Kiropraktortur

I dag stod turen for årets første kiropraktortur. Og veien til Kristin er både velkjent og velkjørt for oss nå.

Lørdag så var vi på tur i skogen. Etter 3/4 av turen så pep Vida to ganger, men jeg fant ingen ømme punkter, så noe halting eller noe på henne. Hun er ikke så flink til å vise smerte, så når hun piper for noe, så er det VONDT (om det ikke gjelder å gjøre rent ørene da…). Det skal mye til før hun halter skikkelig også. Man er da ingen pyse må vite!

Kristin fant ut at hun hadde strukket en muskel på innsiden av venstre lår. Og den var veldig vondt mente Vida, og måtte sutre unormalt mye for henne å være. Siden Kristin låner et laserapparat for tiden, så fikk Vida også lasebehandling på beinet. Flinke Vida er en kjekk prøvekanin, selv om hun synes det var litt kjedelig også. Men så lenge man får griseøret sitt, så er det meste bra!

Noomi var sitt vante jeg der. Det må turnes litt på bord og puff før man kan behandle henne, og hun er utålmodig. Å stå i ro på den måten er ikke hennes sterkeste side akkurat. Ikke noe store greier på henne i dag, trass i at hun er en hund som er over alt til en hver tid.

Har tittet så vidt på terminlistene for D spor stevner fram til sommeren. Og den ser litt lysere ut i år enn den var i fjor. Og noen av de må jo klare å havne på frihelgene mine… Firmaet jeg jobber for er antakelig solgt, men vi har ikke fått det endelige svaret fra Konkurransetilsynet om det blir godkjent eller ikke. Så fram til den beskjeden kommer, så vet jeg jo ikke 100% hva slags turnus jeg vil få når sesongen starter. Ferie har jeg heldigvis mulig å ta uansett hvilket firma jeg jobber i, og den er planlagt allerede til årets hundehappening i juli. 😛

Nå ser det ut som vinteren kommer til Østlandet. Gradene har falt de siste dagene, og både hunder og eiere må kle på seg nå! I det siste har jeg kostet på meg litt nytt utendørsklær for turbruk, og det har virkelig vært verdt pengene… Det er ikke noe som heter dårlig vær, bare dårlig klær. Med litt forbehold her på Østlandet, for her er et jo unntakstilstand og ekstremvarsel dersom det kommer litt kuling…

Leave a Reply