Tanntrekking + blodprøver

Vida måtte en tur til tannlegen idag, og trekke ut enda en tann. Så det var tann nummer 5 som er trukket. Nå mangler hun to store molarer, en premolar og to incisors nede. Starter å bli et tannløst glis nå. Ikke at hun har klaget så mye over den tanna. Noomi derimot måtte mates med skje da hun fikk vondt i sin tann, Vida bare gnager godisen på motsatt side. Nå er det godisnekt i 12 dager på henne, og det regner jeg med kommer til å være uhørt.

Siden jeg synes hun har drukket pittelitt mer enn normalt, så ba jeg de ta en blodprøve i samme slengen. Hun er tross alt 10 år, og det skader ikke å få verdier sjekket med jamne mellomrom. Svarene var vel ikke akkruat noe jeg hoppet i take av. Det viste forhøyede leververdier. I og med at hun var dopet, så tok de en ultralyd i samme slengen, og der ble det påvist endringer i leveren i området rundt galleblæra.

Jeg fikk ikke anledning til å være med på UL denne gangen, siden Noomi hadde time hos spesialisten sin et annet sted. Så jeg vet ikke hvor store de endringene er. Ikke fikk jeg utskrift eller noen informasjon over hvor høye endringene var heller, og pga sykdom og mye stress der i dag, så gadd jeg ikke mase men. De verdiene kan jeg få en annen dag. Nå skal vannmengden hennes måles noen dager og så får vi se hva som skjer videre.

Nå er hun sliten og groggy enda, og sover for det meste.

Leave a Reply