Noomi skadet… :(

Den siste 1.5 uke har vært et mareritt rett og slett.

Søndag 1. juni skadet Noomi seg. Hun kuttet seg på et stygt glasskår. Såret var dypt og blødde mye, og vi måtte til dyrlegen med en gang. De brukte en time på å lappe henne sammen. Kunne ikke si noe om det var seneskader der og da, det ville tiden vise. Sydd, bandasjert og ble med hjem.

Torsdag uka etter (5. juni) så fikk hun blodøre. Inn fredag og fikse dette. Så nå har hun et lite gnome øre som heldigvis fortsatt står rett ut. Litt overflatisk er jeg der og ønsker at hun skal ha gnomeørene sine.

Med sting i beinet og sting i øret, skulle man tru uflaksen til Noomi var over. Men atter nei. Labben hennes har «flatet ut» på en måte, så sannsynligheten for at det er en seneskade er veldig til stede… Sitter og venter på at vi skal sette kursen mot veterinæren. Både for å sjekke sting (som jeg ikke trur alle kan klippes helt enda) og få en bekreftelse på det jeg mistenker.

Har selvfølgelig Googlet og letet etter informasjon om seneskader, og det jeg har funnet hittil er at hun bør opereres enten samtidig eller innen 3 uker etter kuttet (slik at beinet får grodd først en gang). Så er det seks uker i gips, og deretter rebabilitering. Når hun er fit for fight igjen vet jeg ikke. Men jeg vil garantert få vite mer i løpet av den nærmeste tiden. Det er i hvert fall noe som kommer til å ta tid.

Oppdateringer kommer garantert med ujamne mellomrom. Akkurat nå er jeg bare tom rett og slett. Det viktigste er nå at Noomi blir friskest mulig og kan leve et lykkelig, normalt hundeliv som også består i av å løpe løs, være med på ski, gå turer i skogen, løpe med Vida og slike ting. Når det kommer til stykket, så vet jeg hva som virkelig er viktig.

Hvordan Noomi tar det? Hun er like glad, logrer like mye og er akkurat den vante lille rare hunden min hund alltid er. Hun spiser medisinene sine enkelt, løper avgårde når hun må ta Metacalmen sin (den smaker æsj) og furter når hun må ta på skjermen sin når hun legger seg eller skal sitte i bilen. Ellers lar hun sår, sting og bandasjer sitte på.

Leave a Reply