Seneskade konstantert

Da var det som jeg regnet med. Noomi har kuttet en eller flere sener da hun skadet seg. Ikke overraskende, det er ikke alt man trenger å gå syv år på skole for å se.

Time til operasjon er allerede bestilt. Hun skal opereres i morgen på Oslo Dyreklinikk av Thomas Sissner. Møte med dagens ortoped som skulle evt ta sting var ikke oppløftende, da han mente at det ikke var mulig å fikses på. Så jeg er glad vi skal til en annen en i morgen. Stingene ble sittende på siden det væsket litt fra såret enda, og hun skal få nye i morgen.

Jeg gruer meg veldig helt ærlig, og det er vel ikke så mye annet som står i hodet på meg nå enn dette. Det er vondt og det er tragisk. Fine lille Noomien min. Siden hun er en bortskjemt liten hund, så skjønner alle hvor hun sover på natta. Regner med at det ikke er så bra for henne å gå opp og ned av senga om natta, så det har vi løst idag med å fjerne beina på senga slik at det er bare å gå rett oppi den.

Noomi derimot var storfornøyd med å få være hos dyrlegen igjen. Det er visst ikke så farlig å bli stikki litt her og skjært i litt der og føle seg uvell etterpå. Neste gang er hun like glad igjen, og har det så travelt med å komme seg opp på undersøkelsesbordet at det er en kamp for å holde henne litt igjen og få henne opp på en normal måte.

Men akkurat nå føler jeg at hele verden er lagt i grus omtrent… 🙁

Leave a Reply