Bytte av gips, igjen.

Det er ikke så mye å skrive om dagene våre nå akkurat. Jeg har endelig ferie nå, for de to siste arbeidsukene mine har vært på repeat. Siste uka var tøff å komme seg igjennom med mye pendling og opplæring. Dagene var stå opp, lage middag, spise, dusje, resie på jobb, jobbe, reise hjem, sove. Og så repeat hver dag. Skikkelig spennende… Jeg har kommet gjennom et par tørre lydbøker den uka da, med både henting av hundemat forrige søndag + times pendlevei hver vei uka som var.

I dag var det bytte av gips på frøkna. Fikk være med, så jeg fikk sett hvordan det ser ut under der også nå. Hun har et ganske greit utbrudd av denne teite soppen som jeg ikke husker navnet på i farten. Både under labben og litt oppover pelsen. Men det kunne vært verre, for det er ikke noe sårhet i huden. Så gleder meg til gipsen kommer av, og at jeg kan starte å bade henne fra topp til tå, og behandle den labben hennes. Selvfølgelig gleder jeg meg til at hun skal kunne gå normalt, starte å bygge muskler igjen og alt slikt og. 😛

Av og til føler jeg meg litt rar hos dyrlegen, for når hundene mine er dopet, så benytter jeg sjansen til å gå over hver krik og krok av de. Det tittes i ører, under labber, i lysken, går over alle patter, tenner, øyne, pels. Dvs ALT. Nå gjør jeg det i våken tilstand også, men det MÅ gjøres i dopet tilstand også. 😛 Det er sjeldent hundene mine har så mye som en fettkul uten at jeg vet det… Jeg er nok litt manisk på det området.

Uansett. Dommen idag var meget bra. Hadde hun vært en daff labrador som bare ville sove, hadde hun sluppet gipsen. Men Noomi er ingen lat sofahund akkurat, så derfor fikk hun den på igjen. Den skal av 18. juli, og det gleder vi oss til alle sammen. Så starter rehaben. Hun skal bli helt frisk igjen i følge dyrlegen. 🙂

Så dette marerittet ser ut som ender bra. 🙂

Sånn her ser Noomi sitt bein ut idag. Det burde ikke være så vanskelig å se hva som er det friske, og hva som er det skadete beinet…

Leave a Reply