Gipsen tatt av

I går ble gipsen tatt av, og det er satt på en støttebandasje. Beinet til Noomi var lite, tynt, full av sopp og enkelte sår. Hun hadde blødd litt fra haseleddet og det er flere andre steder som bærer preg av at gips ikke er det beste for et lite bein. Så det ser ikke så veldig bra ut. Men slike sår er til for å fikses og bli bra igjen. Fikk vasket beinet godt hos veterinæren i går, klippet klør og vi skal tilbake og skifte bandasje til uka igjen. Stakkars liten frøken som må igjennom så mye nå. Uka etter der igjen er det møte med kirurgen igjen, så får vi sikkert mer informasjon. Prislappen kommer til å bikke 40 000 kr totalt siden 1. juni neste uke.

Beinet mangler selvfølgelig muskler. Det synes når man ser på det, og sees når hun går på det. Men hun går ganske greit på det for det. Det er mye enklere for henne å sove nå, kunne ligge i litt fler stillinger og ikke ha et stivt bein og en gips i veien hele tiden.

Framover nå er det enda burhvile. Jeg er ikke sikker på hvor lenge. Akkurat den biten ble jeg veldig lei meg for. Jeg hadde sett for meg at vi kunne starte å gå litt nå. Ikke akkurat legge ut på 10 timers langtur, men et par minutter fram og tilbake i hagen i det minste. Og ha litt større friheter innendørs. Det er kjedelig å ha hunden sin gjerdet inne 23 timer i døgnet (eller er jo mer enn det, for vi bruker ikke 1 time på lufteturene våre). Det mangler noe i hverdagen… Heldigvis har vi ordnet oss på nattet at alle sover sammen fortsatt, og det trur jeg vi alle har godt av. Det gjør nok at Noomi ikke føler seg helt utestengt også.

Noomi er veldig flink fortsatt. Klager ikke, går rett i kroken sin når vi kommer inn fra å tisse i hagen og prøver ikke å bryte seg ut av fengselet sitt eller noe. En mønsterpasient! 🙂

Prognosene framover var at vi skulle kunne gå tur igjen som normalt fire måneder etter operasjonen. Dvs at vi har igjen over 3.5 måneder igjen til det. Konkurranserettet trening etter seks måneder. Så vi får starte å trene igjen til neste år. Nå er det viktigste at Noomi blir frisk igjen, men en av tingene er jo å kunne gå turer og leve som normalt igjen.

Labben hennes er ikke vakker nå. 🙁 Men den skal bli helt fin igjen. Både fri for alt av sår og sopp, og grodd sammen.

Leave a Reply