Fysioterapi

Da har Noomi vært til sin første fysioterapitime hos Katja Petrell. Og hun var overraskende enkel og oppførte seg bra. Kunne ligge lenge på bordet og bli massert. Hun er ikke akkurat Vida som bare er å be å legge seg ned på siden i starten av en behandling, og så snu, vri, flytte og velte på slik man ønsker. Men de færreste hunder er jo slik.

Kroppen hennes er ikke god for tiden, akkurat som forventet. Så det er godt hun har oppfølging av både Kristin Halle og Katja nå. De fikset Vida for meg, og nå håper jeg at de skal være med på å fikse Noomi også.

Jeg er enda overrasket over Noomis uendelige tålmodighet oppi dette. Og aksepten med å bo i hjørnet sitt hele dagen. Kom i snakk ang MH testen idag. Noomi fikk 4 på aktivitetsmomentet. Hun er kanskje ikke den flinkeste hunden til å slå seg til ro om jeg står rett opp og ned i skogen nei, men hun er flink når det gjelder tydeligvis. 🙂

Leave a Reply