Bandasjebytte

I dag var det tid for å bytte bandasjen. Så ny tur til dyrlegen og neddoping av knøttet. Hun starter å ta dette veldig bra, og har blitt dopet ned seks ganger nå siden 1. juni. Ganske mye, men da vet vi i hvert fall at hun ikke er allergisk mot noen av slike ting.

Foten var både bedre og dårligere. Det var mindre sopp og pels/hud så mye bedre ut jamnt over. Såret på hasen hadde blitt litt større og vil ikke gro skikkelig, og hun hadde fått en irritasjon til av bandasen litt lengre opp på beinet. Så hun ble derfor satt på antibiotika nå i 7 dager.

Så lenge hun går med bandasje skal hun ha burhvile, også fordi at den ikke skal gnage mer enn absolutt nødvendig. Så vi har enda en ukes tid med burhvile foran oss. Men. Kanskje, kanskje kan det hende at vi kan ta av bandasjen til tirsdag!

Selve operasjonsområdet ser bra ut, og det er ikke synlig hvor hun har operert. Så det er gjort noe penere enn første gangen, for da ble hun bokstavelig talt bare lappa sammen.

I og med at det er så varmt for tiden, og null skyggeparkering hos dyrlegen, så må Vida være hjemme alene når Noomi drar til dyrlegen. Men siden hun da får frokost og en godte, så går det veldig bra virker det som. Men hun er alltid glad når Noomi kommer hjem igjen. 🙂

Nå teller vi bare ned mot at bandasjen skal av, og Noomi skal kunne leve et litt mer normalt liv. Men hun er så utrolig flink og tapper, og tar dette på strak labb.

Leave a Reply