Et lite stykke på vei

Juli 25th, 2014

Endelig! Det er en liten milepæl at Noomi har gått helt som normalt på beinet sitt for første gang siden 1. juni. Hun bærer preg av å ha litt lite muskler fortsatt, men ikke noe mer enn det. Regner med at ting som kan gå litt opp og ned gjennom ukene som kommer, men bare å se at hun kan gå normalt igjen er deilig. Hun har starter å leke sel igjen for en liten stund siden, og jeg trur det også kommer av at hun føler seg bedre (hun strekker ut bakparten og rygg ved å gå rundt og slepe bakbeina etter seg, håper jeg klarer å fange det på film en dag, for det ser unektelig litt komisk ut…).

Det merkes på henne også at hun føler seg bedre. Hun starter å komme tibake til sitt gamle tullete seg nå, og jeg kommer nok til å måtte stri litt mer med henne framover garantert. Men vi har noen «våpen» klare for når hun starter å bli for urolig som vi ikke har hatt behov for hittil.

Humøret hennes er ingenting å si på generelt gjennom alt dette. Hun er rett og slett amazing den lille hunden min.

Vida tar dette med ganske godt humør også. Hun nyter sommeren i hagen og går ut og inn som hun ønsker. Hvordan hun orker å ligge midt i solsteiken for tiden aner jeg ikke, men men. Gamle damer liker vel å kjenne på sommervarmen.

Leave a Reply