Massasje, kiropraktor og laserbehandling

I dag har Noomi fått gå utenfor hagen for første gang på to måneder. Siden 1.6 har hun bare vært hjemme, i hagen og hos diverse dyrleger og behandlere. Men idag fikk hun en liten rusletur etter kiropraktortimen. Det satte hun stor pris på, og var vel noe overvettig begeistret for det. Men må sikkert være deilig for henne.

Hittil denne uka har det vært massasjetime på mandag, og idag var det kiropraktor og den første laserbehandlingen. Så nå håper jeg at hun gror sammen fort og kan leve et normalt liv igjen. Hun er fortsatt kjempetålmodig og grei hund.

I dag er vi oppe i 3 x 10 minutter runder. Og en av de utenfor hagen vår. Det går veldig bra, og hun går bra på beinet sitt. Så i morgen skal vi opp i 15 minutter på en av øktene våre tenkte jeg. 🙂

Leave a Reply