Tur til kirurgen

I dag var det tid for å en ny time hos kirurgen. Klokken 8 av alle ting, så det er jo vondt å komme seg opp om morgenen, men han vil nok ha henne inn før han starter med operasjonene for dagen.

Thomas var veldig fornøyd med hvordan labben var. Jeg fortalte han hvor skuffet jeg var da bandasjen ble tatt av, og han sa at han hadde glemt å forberede meg på det og at dette var helt normalt. Senene føltes bra ut ved palpering, og nå venter vi bare på at de siste sårene skal få grodd så vi kan få kommet i gang med litt rehab i vann også. Det største såret på hasen har bare litt overflate igjen som må groes, ellers er hun blitt veldig fin.

Vi har gått 15 minutters runder for første gang nå, og hun har fått gått et par andre steder enn hagen. Det går veldig bra, og hun har ikke haltet noe igjen, men hun blir litt heftig og begeistret på annen mark enn hagen. Så foreløpig kommer vi til å gå for det meste der, selv om det er noe kjedelig. For min del er det å putte på en Podcast, så går tiden raskt også.

Vida synes fortsatt vi er urteite som går bare rundt og rundt i hagen. Hun har måtte bli med på noen runder fordi jeg har bestemt det, men så fort hun får sjansen så stikker hun inn. 😛 Noomi er veldig underernært på lek nå da, så jeg trur det er en hund som kommer til å glede seg stort når de endelig får leke igjen. 🙂

Leave a Reply