Første skogstur

I dag dristet vi oss ut på en kort skogtur. En ekstremt kort en. Fant et sted jeg vet det er sjeldent folk, og vi møtte ingen der idag heller. Så det kan nok bli et greit sted å starte evt, siden jeg vet hvor lang tid runden tar der. Vi måtte selvfølgelig forevige øyeblikket. Det er over to måneder siden vi var i skogen sist. Dessverre var jeg dum nok til å gå der før jeg hørte med Kristin, og vi må nok holde oss på gress en stund framover. Men men. Det kommer en tid der vi kan gå lange skogsturer vi også! Så får jeg bare håpe at jeg ikke har gjort noe verre med dumheten min.

Har oppdatert kullsiden til Noomis søsken. De har vært ute og konkurrert med gode resultater i år. Kjenner at jeg er litt misunnelig på de, og skulle gjerne vært og startet selv. Men ønsker de selvfølgelig alle gode resultater!

Jeg går jo og følger med labben med haukeøyne for tiden, og det kan jo hende jeg av og til ser ønsketenkninger. Men på morgenrunden idag i hagen syntes jeg at tærne «krummet» seg litt bedre når hun gikk. Men alle småting i riktig retning er bra. 🙂 Hun blir sliten etter turene våre, men det antar jeg at er normalt med såpass langt sykeleie.

Er litt oppgitt over Jeløya Dyreklinikk for tiden. Jeg har brukt de siden 1997, og vært fornøyd i alle år. Men ikke veldig imponert over uttalelsene til ortopeden deres mhp Noomis labb og jeg lurer selvfølelig også om ting hadde gått litt bedre om hun hadde kommet til en annen veterinær da skaden oppstod og kanskje få sydd på plass alt med en gang. I tillegg så skal hun ha ny dose medisiner nå. Dvs den skulle vært bestilt for en måned siden. Den faste veterinæren hennes var på ferie, og ferievikarene skulle ordne opp påstod de. Noe de selvfølgelig ikke gadd å fikse. Så medsiner ble bestilt på fredag. Dumt av meg å bruke så lang tid på å sjekke om dyreklinikken gjør det de skal da… Nå håper jeg bare at de blir ferdige før vi går tom for serum. Fortsetter det slik der nede, så mister de en kunde og jeg kommer kun til å gå til allergivetten til Noomi (noe jeg forøvrig helst bare går til, siden enkelte av de har hatt en lei tendens til å skulle blande seg inn i behandlingen hennes uten å vite hva vi har gjort, ikke gjort og er enige om).

2 Responses to “Første skogstur”

  1. Lola Pagola Says:

    Nå har jeg lest alle innleggene siden Noomi ble skadet, og huff, stakkers dere (spesielt Noomi såklart)… høres ut som hun takler det utrolig fint da! Blir skikkelig deilig når den dagen kommer der hun kan løpe fritt som hun vil igjen! God bedring, krysser fingrene for at alt går i riktig retning fremover.

  2. Mikkel Says:

    Noomi tar dette veldig fint, og skjønner ikke helt hvorfor hun ikke kan leve som normalt lengre, når hun hverken har gips eller bandasje på noe mer… Hun er bare glad og lykkelig, om enn synes at rehab er litt kjedelig av og til…

Leave a Reply