Uka som gikk…

Det går opp og det går ned i disse dagene. Fra en dag jeg er positiv og håpefull, til neste dag som jeg er overbevist om at labben faller av når som helst og aldri blir bra. Det er få endringer å spore i utseende til labben nå. Bilder blir lagt ut i egent album på FB, så for de som skulle være interessert i å se, så ligger de altså der (tviler at noen har misset det liksom. 😛 ) Jeg skulle ønske det var mer endringer i labben nå, og at den trakk seg mer og mer sammen. Det hadde bare vært litt lettere å se lyst på ting periodevis. Men det skjer nok mer inni den, enn hva som er mulig se.

Men uken i det siste har foregått slik:

Tirsdag 12.8.: Noomi foretar et hoppestunt over en kompostgrind da jeg kom hjem. Hadde funnet ut den lure idéen om å ha henne stengt inne i senga mens jeg var på jobb, og det gikk fint helt til jeg kom hjem. Jeg hadde selvfølgelig full krisemaksimering og var overbevist om at labben falt av når som helst. Men det ser ut som det gikk veldig bra. Nå er hun stengt ute i den ytterste gangen med en biabed, så håper jeg hun kan få litt mer plass før kulda kommer, for da blir det for kaldt der ute.

Onsdag 13.8.: Kiropraktortur midt i jobbuka. Ikke det mest optimale, men hva gjør man ikke for jentene sine. Noomi fikk andre laserbehandling på beinet sitt. I tillegg behandlet vi det høyre øret som alltid har vært et problemøre siden hun var liten med diverse utbrudd av guffe både med og uten sopp, betent, hovent og sårt. Forlabber som også har vært angrepet av sopp og betente for tiden fikk en runde med laserbehandling.

Lørdag 16.8.: Noomi er på sin lengste tur hittil. 17 minutter ca var vi ute. Da hun kom hjem var hun tydelig sliten i beinet, men ingen halthet for det. 🙂 Derfor blir vi å holde oss til max 15 minutter de fleste turene, og prøve å gå 20 min 1-2 ganger i uka.

Mandag 18.8.: Vi reiser til fysiotime, og oppdager at vi har time dagen etter. Det blir derimot en tur til Strømmen på Thai restauranten der for å spise god green curry, og så litt TV titting hjemme hos Anne for å se på «Født i feil kropp».

Tirsdag 19.8.: Vi reiser enda en gang til fysiotime, og denne dagen har vi time. Noomi får massasje, og koser seg og slapper av. Hun er overraskende god i kroppen synes jeg etter all den påkjenningen og julingen den har fått i det siste. Hun er flink og slapper veldig godt av der.

Onsdag 20.8.: Kiropraktortime. Vi går en runde før vi skal inn, så Noomi får en av sine flere småturer. Vida får gå løs og kose seg. Da vi kommer tilbake til bilen så løper Vida inn til Kristin i full fart. Regnet med at hun skulle ha griseøre, men nei. Hun stod klar på puffen og skulle ha behandling. En liten låsning i rygg og nakke som ble knekt opp. Klok gammel dame den Vida, og jeg er sikker på at hun kunne tatt bussen dit alene tidvis.

Noomi ble knekt litt her og der, og så fikk hun laserbehandling på beinet sitt, lendet, øret og forlabber. Øret har blitt så utrolig bra nå, og labbene er nesten hele fine de også. Så alle labber skal få en omgang med laser en eller flere ganger framover nå. Hun er ikke like flink og avslappet hos Kristin, for der må man stå i ro og kan ikke slappe deilig av på en myk pute.

Behandlingen av øret var interessant, og hun har ikke vært så bra i det øret på lenge. Ingen irritasjon, ingen helvelser, ingen sårhet og heller ikke masse puss. To dager etter kom det ut gul, tørr, hard puss fra øret som jeg kunne bare fjerne, og siden det har øret vært fint. Hun har også mindre sopp under labbene foran nå, så jeg skal be Kristin ta alle labber etter hvert nå.

I og med at vi har fått et veldig vått høstvær, så må vi starte å finne på litt alternative øvelser innendørs til Noomi. Å dra henne med meg rundt på tur i øsende regn er ikke det heldigste, siden hun nekter å gå på en normal måte. Da belaster hun beinet feil, og jeg trur ikke det er veldig heldig. Så vi skal gå til innkjøp av noen puter bl.a. som hun skal få balansere på. Det er så godt at pengene virkelig får ben å gå på. Siden det ble både Dr Baddaky olje, Aloe Vera Propolis krem og ny sjampo til Noomi (den fant jeg ut var skikkelig overpriset da jeg kom hjem, så siste gang jeg kjøper den der). I tillegg har jeg bestilt klosliper idag for å kunne få bukt med de ekstremt lange klørne til Noomi nå. De har forandret seg litt etter hun gikk med gips, og i tillegg til at de ikke slites overhode nå, så er det umulig å få hengt med klippingen på den og få pulpa til å trekke seg bakover. Og de som var så korte og fine før dette skjedde… 🙁 Ja ja. Vi får ta fatt på de når sliperen kommer i posten. 🙂

Leave a Reply