3 måneder etter…

I går var det tre måneder siden Noomi skadet seg, og vi er ikke der jeg hadde trudd vi skulle være. Jeg trudde vi skulle være lengre ut i rehaben, og kommet lengre generelt med hvordan labben ser ut også. Om 1.5 mnd skal hun egentlig være klar for å gå normale familiehundturer igjen, om jeg skjønte ene veterinæren riktig, og det er så utopisk at vi skal klare. Så sant ikke normale familiehunder i dette landet kun får rusle rundt i hagen i bånd i et par minutter bare.

I går var vi hos fysioterapauten. Noomi starter å kose seg veldig der, kunne legge seg ned på siden og nyte behandlingen og lå og småduppet litt også. Så det gjør tydeligvis godt for en liten kropp. Det skadde beinet fikk Katja derimot ikke røre. Da ble hun veldig urolig, og viste tydelig at det er vondt der. Så i går kveld og idag får Noomi smertestillende, sover mye og er veldig rolig igjen. Så ting går ikke helt vår vei føles det som. Jeg fikk ta på det skadde beinet i går kveld, men hun har nok litt høyere toleranse for hva jeg får lov til også.

Pdd er labben slik at hun ikke kan leve med den om hun ikke blir bedre. Nå er det garantert for tidlig å si noe som helst om hvordan framtiden blir, men jeg er fortvilet og frustrert. Hun får vondt om hun går for langt, for langt er virkelig ikke langt heller. 18 minutter forrige lørdag var nok alt for langt, selv om det var inkuldert dopause, plukke opp, snuse og løfte ut og inn av bilen.

Ukens labbebilde er her. Og fra bildet for en uke siden, så har det blitt ingen forbedring, heller forverring…

I morgen er det tur til kirurgen, og da får jeg forhåpentligvis svar på om operasjonen har vært vellykket eller ikke, og tusen andre spørsmål jeg har. Å få litt mer tidsperspektiv nå på hva jeg kan forvente mm. Og kanskje få en liten pekepinn på om Noomi blir bra eller ikke… Konkurransehund blir hun nok ikke. Det trur jeg ikke labben kommer til å bli bra nok til enkelt og greit. Så det eneste jeg ønsker nå, er å gi henne et aktivt og bra liv igjen. Håper vi klarer det.

Leave a Reply