Når drømmer går i knas…

I dag var det kontrolltime hos kirurgen, og jeg fikk bekreftet det jeg har mistenkt en stund. Operasjonen til Noomi har ikke vært vellykket. Senene hennes er for lange, og labben vil ikke klare å trekke seg sammen og bli normal igjen. Nå er det visstnok mange hunder som lever med flat labb utmerket, men Noomi har problemer med at den er så flat. Min amatørmessige gjetning på det, er at det kommer av at hun allerede har labber som er veldig myke, sånn at når hun går, så tråkker hun helt på innsiden av labben i stede for på tredeputene.

Dette var en vond beskjed å få. Jeg hadde håpet på at dette skulle gå i orden, og at hun skulle bli frisk. Men flaksen var ikke på min side denne gangen heller.

Nå skal det tenkes og vurderes hva som skal skje videre. Om det blir ny operasjon eller ikke. Uansett skal det bestilles skinne til henne som skal anpasses beinet, og den skal også være slik at hun skal kunne rehabiliteres med den ved en evt ny operasjon. Har allerde sagt i fra at jeg kjører til Göteborg med henne dersom det gir meg raskere time, siden han som lager de tilhører der og ikke er i Norge så ofte.

Men det setter da streken for min planlagte konkurransekarriere til Noomi. Lenge før vi kommer oss i konkurranse en gang. Det er trist å innse det, selv om konkurranse virkelig ikke er det viktigste i livet. Nå gjelder det å få Noomi friskest mulig, slik at hun kan leve et lykkelig og fint Noomi-liv lengt mulig. Men det er nå et kapittel som er avsluttet for vår del.

Vi har heldigvis fått klarsignal på å starte å svømme. Så tankene mine er å fortsette å rehabilitere henne videre nå og få på litt mer muskler på beinet hennes før evt en ny operasjon. Og så får vi bare ta en dag av gangen, og se hva framtiden viser.

Leave a Reply