Første svømmetime og ny operasjon

I dag var jentene på sin første svømmetime. Siden Vida er badenymfen av de, og Noomi ikke så ekstremt glad i å svømme, så antok jeg at Vida skulle være den første ut i bassenget og Noomi litt vanskeligere. Men det var lett å få Noomi uti, og når hun først kom seg ut, så falt det virkelig i smak. Og det er forståelig. Det er første gang hun har fått brukt seg fysisk siden 1. juni. Så dette blir godt for begge to. Vida brukte litt mer tid på det, og måtte settes på en bånd til slutt. Men da gikk hun uti med en gang. Fram til det var det mer spennende å løpe langs kanten og se på Noomi. Regner med at den går greiere neste gang. Men veldig viktig å svømme ved siden av Noomi da. 🙂 En liten filmsnutt ligger på FBen min.

Har snakket med kirurgen, og sagt at vi går for en ny operasjon. Når vet vi ikke enda, han må ha tak på en person i Sverige først og avtale konstruering av skinne til Noomi først. Så dette blir spennende. Dersom denne operasjonen mislykkes også, så er planene mine å få konstruert en sko til henne som kan beskytte labben på turer og hardere underlag. For det er der problemet hennes ligger, at poten ikke demper nok. Selve beinet i seg selv fungerer helt utmerket. Så en såle vil løse problemet hennes. Selv ser jeg ikke noen problemer med at hun evt blir avhengig av en sko på turer så lenge hun ikke har smerter eller noe.

I går startet jeg å tømme bilen litt for hundeutstyr. Mye av det har jeg ikke i bruk for å ha liggende der noe mer siden Vida er pensjonist nå. Og da kjente jeg litt på dette med å ikke skulle konkurrere. Men i dag har jeg fått furtet ferdig, og det er helt greit for meg nå. Konkurranser er ikke alt her i verden. Turene og treningene er de viktigste tross alt. 🙂 For tilbake i sporskogen skal Noomi.

Har fått flere forslag til andre sporter å konvertere til, og det er hyggelig at folk kommer med forslag. Men jeg brenner for sporarbeidet, og jeg kommer å fortsette å trene når Noomi er ferdig rehabilitert. For en så god sporhund skal ikke «legges bort». Det er utrolig mye man kan trene på tross alt selv om man ikke kommer til start.

Vi var også hos kiropraktor i går, og fikk knekt opp Noomi litt og behandlet henne med laser. Så alt skal gå sin vante gang fram til operajon igjen. Neste friuke er det både kiropraktor og fysioterapi for henne igjen, og vi skal få ordnet med svømming også da. Veldig kjekt å få pratet og diskutert litt med Kristin igjen, og etter det vi bestemte for å gå for en operasjon til.

Leave a Reply