Finnskogen

Denne helgen hadde Stovner Hundeklubb treningssamling i Finnskogen. Hadde jo meldt meg på for votter og vintre siden, og før Noomi ble skadet. Men tenkte å dra oppover likevel for å komme meg litt vekk og være litt sosial. Det har blitt veldig mye hjemme med jentene i sommer.

Hadde fått rom i den nye delen av motellet, og det eneste positive med rommet var egentlig at det var tross alt tak over hodet og at det var wi-fi der. Og der slutter det. Rommet er det minste motellrommet jeg har vært borti, jeg måtte flytte ut møbler for å få plass til hunder og bagasje, jeg hadde 15 cm klaring mellom veggen og knærne da jeg satt på dass, dusjen lakk og laga basseng på baderomsgulvet, varmtvannet rakk til ca å få vasket mitt 1 mm lange hår og senga var knøttliten (stakkars de som er 1.80…). 1900,- kr for to netter her synes jeg var EKSTREMT dyrt, selv om det var med hund på rommet og med frokost. Rommene som var dobbelt så store var samme pris. Så ny tur hit for å bo på et bøttekott til svinpris blir det nok ikke for meg. Jeg må være sikret litt bedre boforhold sånn sett. Stod badedøra åpen, var det umulig å komme seg ut i gangen. Dessverre kvalifiserer ikke en helg i bøttekott å komme inn på Hogwarts…

Sånn bortsett fra irritasjonen med bøttekottet, så var oppholdet hyggelig. Vi gjorde ikke så stort mer enn å være sosiale da. Grillet både fredag og lørdag. Lørdagen tilbrakte jeg sammen med sporgruppen (selvfølgelig, ingen planer om å løpe hele dagen for å trene andres hunder i runderinga. 😛 ). Noomi hadde med kompostgrindene sine, og satt i de hele dagen. Fulgte med på hunder, folk og to grå jacko som også var med. Vida fikk også stå ute i bånd, så de var ganske trøtte på kvelden.

Vida fikk et 300 meters D spor med tre baller i. Gikk i det området der det hadde vært lagt flere spor fra før av, og tenkte hun skulle få litt utfordring, men den gang ei. Det var nok ikke godt nok og ferskt nok opptråkket for at det skulle by på problemer for henne.

I dag dro vi tidlig hjem uten å bli med ut i skogen. Noomi har nemlig fått time i Göteborg i morgen for å starte på å lage skinne til henne. Så vi skal tidlig avgårde dit i morgen. Veldig spennende, og jeg gleder meg til dra dit. Vet ikke hvor lang tid det tar å konstruere ortosen til henne, men det får jeg sikkert vite i morgen. Når den er ferdig, så skal hun gå med den i 1-2 uker, og så skal hun ha ny operasjon. Så håper jeg at denne går bra og at hun blir frisk og fin igjen. 🙂

Tok noen bilder av jentene i helga, men de får vente siden jeg ikke har kabel til kameraet mitt akkurat nå. Så skal jeg få de ut i bloggen i løpet av uka som kommer. 🙂

Leave a Reply