Operasjon, igjen.

Da var den over. Den siste operasjonen på Noomis bein. Blir ikke denne vellykket, så må vi finne andre løsninger. Kan ikke drive og skjære i beinet hennes til stadig. Men denne gangen MÅ det gå bra. Slik at hun får et langt og lykkelig liv uten sko, og at vi kan skrive inn 2014 som marerittåret hennes.

Selve operasjonen ble litt større enn først antatt. En sutur hadde løsnet og hadde gjort at senene hadde strukket seg. Så hun har gjennomgått samme operasjon som sist. Verste er at trur jeg vet akkurat når den røk, en lørdag i arbeidsuka mi for da ble hun veldig utilpass og hadde vondt og framgang stoppet på alle felt. Nå er hun sydd sammen med en sterkere tråd, hun har skinna som skal avlaste beinet hennes lengre nå enn gipsen gjorde og potene er trukket litt tettere sammen også. Siden hun har litt myke poter, så trur jeg ikke det er så negativt. Hun gikk 5 uker med gips forrige gang, men nå kommer hun til å gå mye lengre med skinne. Så da er det vel håp for henne. 🙂

Noomi var heldig og fikk komme hjem igjen allerede ikveld. Hun har fått middag hjemme (ble levert med matboks hos veterinæren idag da, slik at hun fikk skikkelig mat om hun måtte overnatte), skal få medsiner før leggetid nå, har fått seg bæresele til bakparten og selvfølgelig sitt bionic leg. Hun var glad da jeg kom og hentet henne, og hadde ikke like mye å klage og fortelle om som sist. Antakelig siden hun bare har vært en dag der. Hjemme ble det biabed, pute og en genser over, siden hun var noe kald. Og virker ikke helt som hun har så mye i mot å bli skjemt litt ekstra bort.

Nå er det 6-10 ukers burhvile igjen, med hva som innebærer av alt ekstrarbeid for meg også. Men hun er verdt det. Regner med at hun tar dette på strak labb også, selv om jeg kanskje må bestikke henne litt mer med aktivitetsting etterhvert.

Mens Noomi lå til oppvåkning, så fikk Vida seg en fin tur i skogen. Det var veldig deilig å få komme seg ut igjen, se skogen i høstfargene, pent vær var det og Vida var glad. Å gå tur med henne er som å gå med ingen hunder egentlig. Å ha med Noomi, er som å ha med seg en flokk. Innendørs er det litt motsatt, siden Vida er som 10 hunder der tidvis, og uansett hvor du snur deg, så snubler du i at hun ligger rett bak beina.

Alle planene mine for hva jeg skulle gjøre med et pasientfritt hus gikk i vasken. Det eneste vi gjorde var å sitte og følge med på noen filmer jeg ikke helt aner hva inneholdt, kose på sofaen og stirre apatisk på telefonen. Så jeg får prøve å være litt mer effektiv i løpet av de neste dagene. Men nå er gnomen min i hvert fall hjemme igjen. 🙂

One Response to “Operasjon, igjen.”

  1. Inga Says:

    God bedring til Noomi 🙂

Leave a Reply