12 dager etter

Da har det gått 12 dager etter operasjonen, og i dag tok vi stingene på såret. Såret er pent sydd, og foreløpig ser labben bra ut. Det fungerer bra med skinna. Hun går veldig bra med den, og det er jo en av fordelene med den også. At den belaster kroppen mye mindre enn en gips. Vi skal tilbake om 14 dager for en sjekk, fordi jeg trenger at han ser på labben og ser at den er ok. Ellers kommer jeg til å ha ukentlige anfall med redsler om at labben faller av eller noe.

Forrige lørdag så hovnet labben hennes opp veldig. Så det ble noen timer med labbemassasje før vi gikk i seng den dagen. Midt på natten vekket hun meg med at labben var hoven igjen, så da var det ny runde med labbemassasje. Men siden den hovnet opp igjen søndag, så bar det ned til dyrlegen og fikk bandasje på labben. Var og byttet den fredags morgen i arbeidsuka mi, og i dag var vi nede og tok den av. Et lite gnagsår var kommet på beinet, og det er fortsatt litt tynt og hun mangler muskler på låret sitt nå igjen.

Vi er nå straks 2 uker ute i rehaben, og har bare resten igjen nå. Dvs vi har 4-8 uker igjen nå før vi skal starte å vinkle skinna. Det kommer til å bli veldig spennende, ikke minst nervepirrende. Håper virkelig at alt går bra denne gangen, og at hun er frisk og rask igjen om noen måneder.

I går var det massasjetime for Noomi, og torsdag er det kiropraktor. Hun mangler ikke akkurat så mye i hverdagen sin, annet enn en velfungerende labb da…

Eneste er at Noomi starter å få en del prinsessenykker, og har en del krav på hvordan verden skal være nå. Siden hun har meg snurret rundt labben, så får hun også viljen sin med sine komfortkrav. I natt vekket hun meg fordi hun var kald, og jeg måtte ta på dyne på henne. Hun vekket meg også de første nettene etter operasjon for å få hjelp til putestabling, labbemassajse og slike ting. Men sånt er lov når man er liten og syk. 🙂

Vida har det utmerket hun også, i tilfelle noen er redd for at hun er glemt eller noe. Det blir mye Noomi oppdateringer nå automatisk, men Vida er også bortskjemt for tiden, kommer seg ut på turer og slikt. 🙂

Leave a Reply